perjantai 11. syyskuuta 2009

Big brother -extended asuntola version


Opiskelija-asuntolassa elämä on niin jännittävää, että päätimme rahanpuutteessa perustaa sivubisneksen. Asetamme tänne asuntolaan muutaman kameran ja lataamme nettiin ympäri vuorokauden mielenkiintoista materiaalia, jota ulkomaailma saa sitten katsoa, tietenkin kohtuuhintaan. Luvassa muunmuassa jääkaapilla käyntiä, voileivän tekoa ja television katsomista. Tässä lyhyt esittely tulevasta tosi-tv pläjäyksestä:

"Kerroksessa", kuten tätä asuntolaa nimitämme, asuu 12 asukasta. Heistä 9 on naisia, jotta kissatappeluiden määrä saadaan maksimoitua. Jokaisella asukkaalla on oma, noin 9 neliömetriä sisältävä huone jossa on sänky, työpöytä, vaatekaappeja ja erittäin mielenkiintoinen lavuaarikaappisysteemijuttu. Keittiö, wc ja suihkut ovat yhteiset. Keittiöstä löytyy pöytä ja kuusi tuolia, jotta saadaan aikaan mielenkiintoinen kahtiajako: osa syö pöydän ääressä, osa lattialla. Lisäksi keittiössä on televisio, hella, jääkaappi, seinästä ulos pyrkivä tiskikone, sammumaton mikro ja muuta tarpeellista. Uunia ei ole, koska ruuan valmistaminen olisi tällöin liian helppoa.

"Kerroksessa" ei ole päiväkirjahuonetta, joten kaikki pahimmat agressiot täytyy purkaa omassa huoneessa. Seinät ja katto ovat kuitenkin paperia, joten tunteenpurkaukset kello 22:00 jälkeen ovat kiellettyjä. Bileitä saa pitää milloin lystää, kunhan mahdolliset pullot pidetään piilossa. Ja nyt ei puhuta limupulloista. Humaltua saa vasta kun ulko-ovesta on päässyt pihalle. Yövieraita saa tuoda, mutta heiltä pitää erikseen pyytää nimikirjoitus "Vihkoon". Kannattaa myös tarkistaa vieraiden henkilöllisyys, jotta yön aikana kadonneet huonekalut osataan jäljittää.

"Kerroksesta" saa poistua koska haluaa. Kaupassa voi käydä muuallakin kuin Siwassa ja kotiin saa mennä viikonloppuna, jos malttaa. Myös lopullinen poistuminen omasta tahdosta on mahdollista, mutta ketään ei voi häätää. Viimeistään toukokuussa "Kerroksesta" on poistuttava.

"Kerrokseen" ei oteta asumaan rahattomia ihmisiä. "Kerroksessa" asuminen maksaa, joten rahaa on oltava joko säästössä tai sitten täytyy ruinata Kelalta JA vanhemmilta. Kelalta et kuitenkaan saa tarpeeksi. Rahaa siis. "Kerroksessa" asuminen edellyttää myös sitä, että jokainen asukas käy sivistämässä itseään päivällä. Illalla tämän sivistyksen voi sitten unohtaa, kunhan muistaa sen taas seuraavana päivänä.

Ole ajan hermoilla ja ala seurata. Vuoden kohutuin tosi-tv käydään "Kerroksessa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti